• Confidential Client - Renewal Building
  • Confidential Client - Renewal Building
  • Confidential Client - Renewal Building
  • Confidential Client - Renewal Building
  • Confidential Client - Renewal Building

This client's employee services building, located in the heart of their Orrville campus, was designed in response to the continued demands by several of their business units for growth space, a desire to integrate staff housed at off-site facilities and the need to make their employee service facilities more inviting and convenient to their entire staff. This three story facility addressed these goals by relocating various large group conferencing facilities and the corporate cafeteria to this central location, freeing growth space within the adjacent plant and three campus office buildings.
The facility is LEED Silver as part of this client's on-going efforts to establish sustainable architecture. Domokur Architects led the LEED Certification process by orchestrating the efforts of all design team members.